Check je balans


Check je Balans-gezondheidscheck & basisvoedingsadvies.

Dit traject bestaat uit:

2 fysieke contactmomenten:
        - intake (1,5 uur)
        - vervolgconsult bespreken uitslag & advies (1 uur)

Vetzurentest (bloedtest)

Hormonale Analyse

Gelukshormonentest

Healthscan m.b.t. vitamines, mineralen en PH-waarde

Smart pulse test (stressmeting/kwaliteit bloedvaten)

NO test (stikstofmonoxide)


Heb je vragen of wil je graag meer weten of dit traject,
neem dan gerust contact met mij op!


Kracht van voeding
 

Ieder mens is anders. Ditzelfde geldt ook voor gezondheidsklachten. Deze zijn ook heel persoonlijk. Daarnaast kunnen mensen heel verschillend reageren op diverse voedingsmiddelen. Wat goed is voor de één, is niet per definitie goed voor de ander. Maar voor iedereen geldt dat de juiste voeding, zorgt voor kracht, energie en balans.

 

Orthomoleculaire voeding, kun je zien als de juiste benzine voor je auto. De benzine die ervoor zorgt dat je auto soepel blijft lopen. Een orthomoleculair voedingsadvies is er dan ook op gericht om het lichaam en zijn lichaamscellen te voorzien van de juiste brandstof. De juiste voeding en/of voedingsstoffen zorgen voor het herstel van een gezonde balans in het lichaam. Hierdoor kunnen klachten worden voorkomen, afnemen of zelfs verdwijnen. Met de juiste brandstof werkt het lichaam weer zoals het bedoeld was te werken. Je wordt actiever, helderder, rustiger en je weerstand wordt beter.

 

Hierbij is het ook belangrijk dat erop wordt gelet om zo min mogelijk ongewenste (lees belastende) stoffen binnen te krijgen. Stoffen die ervoor zorgen dat je lichaam minder functioneert en waarvan je op korte, of lange termijn, klachten kunt krijgen. Zo kan geraffineerde suiker bijvoorbeeld zorgen voor een onrustig gevoel en gedrag. En op den duur kan het zorgen voor o.a. darmklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, een laag energieniveau, leververvetting en overgewicht.