Mijn missie

Door mijn eigen ervaringen, die je onder het kopje 'over mij' kunt lezen, is mijn missie ontstaan. Ik wil graag zo veel mogelijk jonge vrouwen met een gezin ondersteunen bij het vinden van hun innerlijke rust en meer balans in hun leven. Zoals de balans tussen de zorg voor zichzelf en de ander. Jonge vrouwen met een gezin hebben vaak een grote uitdaging met werk, gezin én hun hormonen. Zij hebben veel ballen hoog te houden en gaan daarbij vaak over hun eigen grenzen heen. Veel vrouwen zijn geneigd beter voor de ander te zorgen dan voor zichzelf. Ik wil hen graag leren hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen en hoe je dit kunt doen. Het in balans brengen van de hormonen en goede, natuurlijke voeding en een gezonde leefstijl zijn hier een essentieel onderdeel van.
 

In de begeleiding ervaar ik ieder persoon en het menselijk lichaam als een bijzondere en unieke puzzel. Ik zie het dan ook echt als een uitdaging om samen met jou te gaan puzzelen. Om vanuit oprechte nieuwgierigheid en pure aandacht verbinding te maken en te onderzoeken wie jij bent… en wat jij nodig hebt om weer in balans te komen en je weer fitter, gezonder en beter in je vel te voelen.

 

Mijn visie

Mijn visie hierin is ‘’meten is weten’’. Ik maak daarom gebruik van vragenlijsten en diverse testen. Om vanuit het puzzelen, meten en ‘’onderzoeken’’ een advies op maat te kunnen maken. Wil jij ook graag meer innerlijke rust en balans ervaren, en wil je samen met mij puzzelen naar een gerichte oplossing, neem dan vrijblijvend contact met mij op!